Våra tjänster:

 

Bärhjälp

Flyttfirma som erbjuder flytthjälp och bärhjälp, hjälper dig med att bära och flytta alla typer av föremål, oavsett storlek eller vikt. Detta inkluderar att flytta möbler, kartonger, hushållsapparater, och andra personliga tillhörigheter. Vår bärhjälp kan vara användbar vid flyttning till en ny bostad, ommöblering i hemmet, eller vid transport av varor till och från förvaringsutrymmen. Vårt team är tränat för att hantera dina ägodelar med största omsorg och säkerhet, och vi ser till att allt transporteras smidigt och effektivt. Vi kan leverera över hela Sverige.

Möbelmontering

Vi hjälper till med montering av möbler från alla större möbelvaruhus, inklusive IKEA. Våra experter kan snabbt och korrekt sätta ihop dina möbler, från bokhyllor och skrivbord till sängar och garderober. Vi kan leverera över hela Sverige.

Städhjälp

Vi erbjuder städhjälp vid hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Våra tjänster inkluderar dammsugning, dammtorkning, golvrengöring, badrumsstädning, köksrengöring och mycket mer. Vi levererar våra tjänster i flera områden i landet, inklusive Skåne och Kalmar. Hör av dig för en gratis offert.

Trädgårdshjälp

Vår trädgårdshjälp inkluderar gräsklippning, häckklippning, lövräfsning, plantering, ogräsrensning och andra trädgårdssysslor. Vi hjälper dig att hålla din trädgård i bästa skick. Vi kan leverera över hela Sverige.

Hemfix

Vi erbjuder diverse fixartjänster i hemmet, såsom småreparationer, installation av hyllor, uppsättning av tavlor, byte av glödlampor, och andra underhållsarbeten. Våra hantverkare är kunniga och pålitliga. Vi kan leverera över hela Sverige.

Våra priser:

  • Privatpersoner: 249 kr/timme
  • Företag: 350 kr/timme (exklusive moms)

Hör av dig till din flyttfirma för en gratis offert…